Stránky obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.
Používaním stránok vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

HOME  »  Blog  »  Majstrovstvá Slovenska Brezno štartové listiny

Majstrovstvá Slovenska Brezno štartové listiny

28.3.2019 Naspäť »
Pozor zmena M SR v dynamických disciplínach, pozrite si štartové listiny

Už tento víkend sa koná vrchol vzduchovkovej sezóny, Majstrovstvá Slovenska v Brezne.

 

         Súčasťou Majstrovstiev budú aj Majstrovstvá Slovenska v dynamických disciplínach, vo vzduchovej rýchlopalnej pištoli, vo vzduchovej štandardnej pištoli 3x20 a vo vzduchovej športovej pištoli. Sú to otvorené majstrovstvá, takže sa ich môže zúčastniť každý, kto sa do 25.3.2019 prihlásil.

     

       Tu nájdete štartové listiny s časovým rozpisom. Na webe SSZ sú zatiaľ len neúplne a nepresné zoznamy, bez zaradenia prihlásených strelcov do zmien.

 

     Spoločnosť PARDINI Slovakia venuje na tieto Majstrovstvá 2 strelecké kufríky, pre jedného pištoliara a jednu pištoliara.

 

       Môže ich vyhrať v tombole niekto z vás, čo budete strieľať na MSR a zúčastníte sa aj vyhlásenia výsledkov. Výhra v tombole nebude podmienená prekonaním slovenského rekordu, ale len účasťou na pretekoch a osobnou prítomnosťou na vyhlásení výsledkov.

 

     Samozrejme, navyše bude aj kufrík pre každého majstra Slovenska, ktorý na Majstrovstvách Slovenska v Berzne prekoná aktuálny slovenský rekord v disciplíne v ktorej na Majstrovstvách súťažil, tak ako to už bolo zvykom. Zatiaľ si kufrík v sezóne 2018/2019 odniesli domov dvaja strelci.

 

       Všetci medailisti dostanú poukážku na výraznú zľavu, pištoliari na nákup kufríka a ako novinka, aj puškári medailisti dostanú výraznú zľavu na nákup vzduchovej pušky PARDINI.

 

       Želáme všetkým strelcom veľa úspechov, osobné rekordy a spokojnosť z dobre urobenej práce na každom výstrele a organizátorom bezproblémový priebeh súťaží.

 

Peter Mlynarčík

STRELCI STRELCOM




Stránky na ktoré sa chystáte vstúpiť obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.

Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.


ÁNONIE
NAHOR