Stránky obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.
Používaním stránok vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

HOME  »  Blog  »  Nominácia na MSR 2019 v Brezne

Nominácia na MSR 2019 v Brezne

19.3.2019 Naspäť »
Dňa 19. 3. 2019 zasadala nominačná komisia a nominovala pretekárov na Majstrovstvá Slovenska 2019 v Brezne.

      Dňa 19. 3. 2019 zasadala nominačná komisia a nominovala pretekárov na Majstrovstvá Slovenska 2019 v Brezne.

 

Možete si pozrieť:

 

nominovaných v pištoľových disciplínach  neobsahuje opravu nominácie

nominovaných v puškových disciplínach

 

            Na MSR 2019 v Brezne budú aj dynamické pištoľové disciplíny, záujemcovia, ktorí sa chcete zúčastniť MSR v disciplínach Rýchlopalná vzduchová pištoľ 2x30, Štandardná vzduchová pištoľ 3x20 alebo Športová vzduchová pištoľ 30+30, nezabudnite sa prihlásiť do 25. 3. 2019. 

 

            Tu nájdete propozície na M SR 2019. Trošku nemilé prekvapenie bude asi pre všetkých vyššie štartovné, 10 eur pri statických disciplínach a 15 eur pri dynamických disciplínach (za každú disciplínu). Takže pištoliari, ktorý by chcel strieľať  všetky 4 pištoľové disciplíny, si musí do peňaženky pripraviť 55 eur na štartovné, čo je dosť.

 

        Keďže máme vypracované rebríčky v seniorskej kategórii, tak na záver nejaké detaily o nominácii pre túto vekovú kategóriu.

 

 

      V "najmladšej" seniorskej kategórii pod 60 rokov na postup stačil priemer z 3 pretekov 354 bodov, nominovných bolo 15 pretekárov z tejto vekovej kategórie.

 

        Vo vekovej kategórii nad 60 rokov stačil na postup priemer z 3 pretekov 353 bodov a nominovaných bolo 10 pretekárov a v najstaršej vekovej kategórii nad 70 rokov bolo potrebných na postup v priemere 356,33 bodu, ale nominovaní boli len 2 pretekári.

 

         Celkovo bol na postup v seniorskej kategórii potrebný priemer 353 bodov z troch kvalifikačných pretekov,

 

         Podľa tejto nominácie nebudú na MSR 2019 tri seniorské vekové kategórie, propozície hovoria len o jednej seniorskej kategórii.

 

            Starší seniori zas majú smolu, v konkurencii "najmladších" seniorov to budú mať ťažké a nebudú mať asi možnosť  prekonať slovenský rekord v ich vekovej kategórii, ak taká na M SR nebude vypísaná. Verme, že SSZ na to bude pamätať a vyrieši to ešte pred M SR. Seniori majú podľa platných smerníc SSZ možnosť prekonať slovenský rekord len raz ročne, na Majstrovstvách Slovenska a dúfajme, že im dáto možnosť bude poskytnutá.

 

             Ak Vás zaujíma, koľko Vás delilo od postupu na Majstrovstvá Slovenska, viete si to v kategórii VzPi40 seniori pozrieť tu.

 

            Pri nominácii sa ukázalo, že je dôležité uverejňovať priebežné rebríčky, aby sa vyhlo prípadným omylom, aký sa stal pri tejto nominácii, U jedného strelca vypadli nominačnej komisii výsledky z Extraligy v Šali a tak ho nenominovali, ale na základe údajov z rebríčka sa to mohlo dať do poriadku a nomináciu upraviť.

 

             Držíme všetkým strelcom palce, nech si každý urobí svoj osobák  a stretneme sa v Brezne počas Majstrovstiev Slovenska.

 

Peter Mlynarčík

STRELCI STRELCOM




Stránky na ktoré sa chystáte vstúpiť obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.

Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.


ÁNONIE
NAHOR