Stránky obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.
Používaním stránok vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

HOME  »  Blog  »  Nové strelecké kufríky

Nové strelecké kufríky

11.10.2018 Naspäť »
Strelecké kufríky sú už znovu fyzicky dostupné. Môžete si ich vyskúšať v Bratislave, alebo počas pretekov v nadchádzajúcej vzduchovkovej sezóne.

        nasím cieľom je ponúkať strelcom kvalitné vybavenie za rozumnú cenu. Neplánujeme ísť cestou širokej ponuky príslušenstva, skôr sa sústrediť na vybevanie, ktoré strelci naozaj potrebujú a také ponúknuť v primeranej kvalite za rozumnú cenu.          Znovu môžeme ponúknuť strelcom kvalitné strelecké kufríky za veľmi rozumné ceny. Ponúkané kufríky sú s kolieskami a výsuvným madlom, do ktorých sa zmestí aj viac zbraní a prakticky všetko potrebné príslušenstvo.

         Na pretekoch sa s nimi budete môcť zoznámiť aj osobne, vyskúšať, obzrieť, porovnať. Konkrétne detaily a ceny si už viete nájsť na našej stránke v príslušenstve.

        Pre náročnejších, ktorí nemajú problem si priplatiť za najvyššiu kvalitu a značku vieme ponúknuť aj najvyššiu kvalitu v podobe EXPLORER kufrov, ktoré sú priamou konkurenciou PELI kufríkov, ale my ich vieme priniesť na Slovensko lacnejšie ako sa predávajú PELI kufre.

 


Galéria:



Stránky na ktoré sa chystáte vstúpiť obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.

Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.


ÁNONIE
NAHOR