Stránky obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.
Používaním stránok vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

HOME  »  Blog  »  Verejná výzva

Verejná výzva

13.11.2019 Naspäť »
V diskusii na www.strelcom.sk sa začala zaujímava debata medzi členom VV SSZ pánom Kubíkom a Petrom Mlynarčíkom. Čo z nej vznikne?

Pán Ihring načal diskusiu v diskusných témach na www.strelcom.sk Následne sa začala diskusia uberať asi trochu neželaným smerom. Pán Kubík skonštatoval, že Peter Mlynarčík otvoril pandorinu skrinku a že preto využije svoju nudu a voľný čas na to, aby do Zjazdu SSZ reagoval na každý príspevok, ktorý Peter Mlynarčík  zverejnil na webe alebo na Facebooku.

 

 Z diskusného príspevku pána Kubíka citujeme:

 

Našiel som príspevok k súťažiam seniorov. Informuješ o novinke pre ženy (seniorky nad 40 rokov . . ), ktorú vraj navrhol VV. Pokiaľ by si bol pripravený na funkciu, na ktorú chceš kandidovať, pripravil by si sa na svoj príspevok zodpovednejšie.

 

Zistil by si, že zmena pre ženy nie je navrhovaná ale že bola schválená VV 27.3.2019 a následne bol upravený aj súťažný poriadok.

 

Tvoje doterajšie príspevky, desatoro, osobný profil, atď mi určite poskytnú nedozierny priestor na zaháňanie dôchodcovskej nudy.

 

Celý diskusný príspevok z ktorého sme citovali nájdete na www.strelcom.sk alebo tu.


A aby sme trochu citovali aj z odpovede Petra Mlynarčíka.

 

Vinco, neteší ma, že diskusia prerasta do dokazovania si, kto dalej do...

 

Ak som niekde urobil chybu, dal omylom zlú informáciu, samozrejme si to priznám a ospravedlním sa.

 

Takže zatiaľ sa ospravedlňujem, že som zle čítal zápis z výkonného výboru z 27.3.2019  bod 8. Bol som v tom, že keď k bodom 1 až 7 je v zápise uznesenie, ale k bodu 8 žiadne uznesenie nie je, tak že bod 8 nebol schválený.

 

Nemám priame informácie z VV ako Ty, takže sa ospravedlňujem, že som nedokázal z oficiálneho dokumentu prečítať, že bod 8 bol schválený, aj keď to v zápise uvedené nie je.

 

Spomínané (ne)uznesenie č. 8 z VV SSZ zo dňa 27. 3. 2019 si všetci môžu nájsť tu:

 

Ale nerád by som si takto odkazoval a dokazoval, kto urobil akú chybu, myslím, že to je detinské. Poďme namiesto toho niečo spoločne pre strelcov a SSZ urobiť.

 

Keďže si Vinco vo VV zodpovedný za rozvoj puškových a pištoľových disciplín, do čoho používanie elektronických terčov určite patrí, dovolím si Ťa verejne vyzvať, aby sme my dvaja vypracovali každý svoju predstavu, ako by sa malo systémovo riešiť používanie elektronických terčov, ale vrátane konkretných opatrení, vyčíslenia nákladov a poplatkov za používanie elektronických terčov atď., keďže pán Ihring začal diskusiu témov nepridelenia elektronických terčov na preteky do Žiaru nad Hronom.

 

Každý svoju predstavu zverejníme na diskusnom fore najneskôr v nedeľu 17.11.2019 o 23:00, členovia VV výboru budú mať teda celý pondelok, aby si mohli naše dva návrhy porovnať, prípadne niektorý z nich schváliť alebo skompilovať z oboch jeden vylepšený.  

 

Ak túto verejnu výzvu príjmeš, určite sa pár dni nebudeš nudiť, ale vytvoríš niečo potrebné, čo určite všetci v SSZ ocenia ako Tvoj príspevok k rozvoju puškových a pištoľových disciplín.

 

Ja svoj návrh vypracujem a zverejním či už na www.strelcom.sk alebo na www.pardini.sk, aj keby si výzvu neprijal,  nič nevypracoval a nezverejnil.

 

Myslím si, že takéto niečo viac prospeje streľbe na Slovensku, ako si detinsky dokazovali, kto sa kde viac pomylil. Spolu dokážeme robiť veci inak.

 

Príjmaš moju výzvu?

 

Peter Mlynarčík

strelci@strelcom.sk




Stránky na ktoré sa chystáte vstúpiť obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.

Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.


ÁNONIE
NAHOR