Stránky obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.
Používaním stránok vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

HOME  »  Blog  »  Martin Bolek - kráľ pištoliarov na MSR 2023

Martin Bolek - kráľ pištoliarov na MSR 2023

11.9.2023 Naspäť »
V dňoch 8.-10.9.2023 sa uskutočnilo MSR 2023 v guľových zbraniach a v pištoľových disciplínach jednoznačne kraľoval Ing. Martin Bolek z klubu PARDINI SK

Na Majstrovstvách SR 2023 z guľových zbraní, ktoré sa uskutočnili v dňoch 8. - 10. 2023 v Príbelciach sa Ing. Martin Bolek, člen PARDINI Slovakia streleckého klubu stal najúspešnejším pištoliarom.

Martin sa stal trojnásobným majstrom Slovenska so skvelými výkonmi, v športovej pištoli 30+30 vyhral v osobnom rekorde 583 bodov, v štandardnej pištoli 3x20 vyhral vo vyrovnanom osobnom rekorde 570 bodov a vo veľkorážnej pištoli 30+30 mu len bodík chýbal do vyrovnania osobného rekordu.

Martin je živý príklad toho, že začať so streľbou možno v každom veku (začínal ako 35 ročný) a že v relatívne krátkom čase 5 rokov je možné sa dostať výkonmi na úroveň svetovej špičky. Už len aby od SSZ dostal šancu sa s tou svetovou špičkou porovnávať.

Strelecký klub PARDINI Slovakia mal na týchto Majstrovstvách SR nominovaných 7 strelcov, okrem Martina získali individuály titul ešte Vladimír Rozina v ľubovoľnej pistoli seniorov, Jaroslav Jančiar bol tretí v tej istej disciplíne. 4 družstvá PARDINI Slovakia streleckého klubu získal titul v ľubovoľnej pištoli a v športovej pištoli, druhí boli v štandardnej pištoli a nakoniec ešte aj tretí v rýchlopalnej pištoli.

Tieto majstrovstvá Slovenska boli najúspešnejšie v krátkej histórii klubu a svetlomodré dresy boli na stupni víťazov pri vyhlasovaní každej z pištoliarskej disciplíny. Úspechy strelcov klubu sú odmenou za poctivú prácu počas sezóny, za spoločný prístup a vzájomnú pomoc všetkých členov klubu, posledné Martinové víťazstvo "sledovali" všetci členovia klubu online a spoločne mu držali palce a aspoň online s ním oslávili jeho grandióznny úspech.

Nech je Martin svetlým vzorom pre všetkých strelcov na Slovensku, príkladom toho, že ak človek chce, dokáže sa aj náročných podmienkach najmä psychicky pripraviť a aj na najvyššom podujatí na Slovensku zlepšiť alebo vyrovnať svoje osobné rekordy.

Martin GRATULUJEME a tešíme sa s Tebou.




Stránky na ktoré sa chystáte vstúpiť obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.

Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.


ÁNONIE
NAHOR