Stránky obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.
Používaním stránok vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

HOME  »  Blog  »  Výpredaj K10 - 3v1 za cenu jednej

Výpredaj K10 - 3v1 za cenu jednej

12.7.2023 Naspäť »
PARDINI zmenilo výrobný sortiment vzduchových pištolí, prešlo už len na model K12 vo viacerých variantách, z K10 sa už doprečdávajú posledné kusy na sklade.

Kvôli zmene sortimentu vzduchových pištolí PARDINI, ponúkame na predaj jedinečnú kombináciu.

Vzduchová pištoľ PARDINI K10 sa vyrábala a predávala v 3 verziách, "dospelácka" verzia s dlhou hlavňou a kartušou, "junior" verzia s cca 3 cm kratšou hľavňou a kartušou a nakoniec detská verzia s krátkou a tenkou hlavňou a najkratšou vzduchovou kartušou.

Ponúkame záujemcom jeden kus novej, nepoužívanej pištole K10 KID, so všetkými troma dĺžkami hlavní a všetkými troma dĺžkami kartuší.

Pištoľ (rám), KID a Junior hlaveň sú nové, nepoužité, dospelácka hlaveň bola použitá len niekoľkokrát na predvádzacej pištoli K10. Všetky kartuše sú z rokov 2021 alebo 2022.

V cene 1449 eur je pištoľ K10 vo verzii KID, ale s nastaviteľným cieľnikom, pažba podľa vlastného výberu (veľkosť S,M alebo L) a po jednej kartuši z každého rozmeru, podľa vlastného výberu v dostupnej farbe (nie sú dostupné úplne všetky farby). V cene je aj kryt hlavne pre dospelácku verziu je červený alebo modrý a 4 závažia po 5 gramov. 

Zbraň a komplet príslušenstvo sa predáva s dvojročnou zárukou, je zabezpečený servis. Aj keď už výroba a predaj K10 verzii skončila, väčšina dielov je totožná s K12, takže najbližších 10-20 rokov sa netreba obávať, žeby neboli dostupné náhradné diely, u zbraní PARDINI je vždy poskytovaný servis a náhradné diely dlhé desaťročia.

Takto ponúkaná zbraň je posledná, takže sa predá prvému záujemcovi, ktorý si ju objedná a zaplatí.

 




Stránky na ktoré sa chystáte vstúpiť obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.

Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.


ÁNONIE
NAHOR