Stránky obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.
Používaním stránok vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

HOME  »  Blog  »  Úspechy strelcov PARDINI streleckého klubu na MSR

Úspechy strelcov PARDINI streleckého klubu na MSR

20.9.2021 Naspäť »
2 po sebe nasledujúce víkendy v septembri patrili MSR v guľových zbraniach,

V dňoch 10.-12.9.2021 sa v Príbelciach stretli najlepší slovenskí strelci. PARDINI SLOVAKIA strelecký klub tam mal len dvoch strelcov, ale patrili k najúspešnejším strelcom.

Strieľali vspolu v troch disciplínach a odniesli si, Martin Bolek prvé miesto vo velkorážnej pištoli a  tretie miesto štandardnej pištoli 3x20 a Vladimír Rozina nepopulárne štvrté miesto v Ľubovoľnej pistoli, ktoré však bolo okorenené získaním "skalpu" reprezentanta Mareka Kostúra, takže to pre Vlada bolo také bolestné za nepopulárne umiestnenie. Veď reprezentanti sa neporážajú každý deň a pre Mareka Kostúra a jeho trénera by jeho výsledky a umiestnenia mali byť asi podnetom, aby u seba niečo zmenili.

Blahoželáme všetkým strelcom k úspechom, najmä v puškových disciplínach sa zrodili špičkové Slovenské rekordy.

Jožko Knápek a ľudia okolo neho zas a znovu pripravili perfektné organizačné podmienky, takže veľká vďaka patrí aj im.

V dňoch 17.-19.9.2021 sa v Príbelciach uskutočnili medzinárodné MSR senirov, kde PARDINI SLOVAKIA strelecký klub zastupoval len Vladimír Rozina, ktorý patril k najlepším, nie len vo svojej vekovej kategórii, Vyhral pekným výkonom 351 bodov Ľubovoľnú pištoľ 40 a doslova deklasoval o triedu všetkých, aj mladších súperov, takisto vyhral aj vzduchovú pištoľ veľmi slušným výkonom 144 bodov (zo 150), aj keď vzduchovkové súťaže skôr pripomínajú púťovu streľbu na ružičky ako seriózne preteky. Ale to neznižuje majstrovstvo Vlada Rozinu, to je skôr podnet pre organizátorov na zamyslenie sa, či z toho neurobiť skutočné seriózne preteky.

Organizačne to bolo v Príbelciach znovu na vysokej úrovni, akurát prekvapením bolo, že hneď po vyhlásení výsledkov sa vytratili takmer všetci seniori a na záverečné debyty nás na rozdiel od minulého roku ostalo len zopár.

 

 

Peter Mlynarčík

strelci@strelcom.sk

diskutujte na www.strelcom.sk




Stránky na ktoré sa chystáte vstúpiť obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.

Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.


ÁNONIE
NAHOR